Cookie- og privatlivspolitik hos DinLokaleBodega

 

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside eller mobilapplikation, indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles data, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade yderligere brug af hjemmesiden eller mobilapplikationer. I det følgende har vi uddybet, hvilke data der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden bruger "cookies", tekstfiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon osv. i overensstemmelse hermed med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies må ikke indeholde skadelig kode såsom en virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside eller mobilapplikation, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine data vil kun blive brugt til det formål, som de blev indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine data hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Dataene bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine køb og betalinger og til at levere de tjenester, du har efterspurgt, såsom køb af en pakke i en mobilapplikation. Derudover bruger vi data til at optimere vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode
Vi opbevarer dataene, så længe du bruger mobilapplikationen.

Dine data, der kan indsamles, eller som kan indsamles af tredjeparter med det formål at bruge alle funktionerne i mobilapplikationen

>Telefonnummer med det formål at identificere dig som bruger. I dette tilfælde bruges Google Authentication til brugeridentifikation
>Din offentlige Facebook-profil med det formål at identificere dig som bruger. I dette tilfælde bruges Facebook-pluginet til at identificere brugeren
>Nummeret og andre oplysninger på dit kreditkort med henblik på køb af pakker gennem Stripe betalingssystem

Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine data.

Udover ovenstående data indsamles også data, der ikke er knyttet til dig, nemlig;
>Placering med henblik på forbrug af købte pakker
>Generelle diagnostiske data kun med det formål at overvåge driften af ​​applikationen.

Udover ovenstående data indsamles også data, der ikke er knyttet til dig, nemlig;
>Placering med henblik på forbrug af købte pakker
>Generelle diagnostiske data kun med det formål at overvåge driften af ​​applikationen.

Sletning af data
I mobilapplikationen er der under Min konto-sektionen en Slet konto-knap, hvorigennem du til enhver tid kan slette din brugerkonto.
Med hver pakke, der er et abonnement, er der også en knap til at afmelde.
Et allerede købt abonnement forbliver aktivt, indtil det udløber.

​Hvis det er nemmere for dig at få os til at slette dine data og brugerkonto, kan du altid kontakte os ved hjælp af oplysningerne i bunden af ​​denne privatlivspolitik.

Udover ovenstående data indsamles også data, der ikke er knyttet til dig, nemlig;
>Placering med henblik på forbrug af købte pakker
>Generelle diagnostiske data kun med det formål at overvåge driften af ​​applikationen.

Sletning af data
I mobilapplikationen er der under Min konto-sektionen en Slet konto-knap, hvorigennem du til enhver tid kan slette din brugerkonto.
Med hver pakke, der er et abonnement, er der også en knap til at afmelde.
Et allerede købt abonnement forbliver aktivt, indtil det udløber.

​Hvis det er nemmere for dig at få os til at slette dine data og brugerkonto, kan du altid kontakte os ved hjælp af oplysningerne i bunden af ​​denne privatlivspolitik.

Indsigt og klager
Gennem ovenstående tekst bliver du informeret om, hvilke data vi indsamler og behandler. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af ​​data. Du kan også trække dit samtykke til behandling af data om dig tilbage. Hvis de behandlede data om dig er forkerte, har du ret til at anmode om rettelse eller sletning eller selv at gøre det. Henvendelse herom kan sendes til: slobodan.rajovic@hotmail.com.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Forlægger
Hjemmesiden ejes og udgives af:

Kontakt information
YourLocalBodega
Grantofteparken 90
2750 Ballerup
Telefon: +4540516015
E-mail: slobodan.rajovic@hotmail.com